perjantai 27. maaliskuuta 2020

#1. Blogin alku

Jotkut lukijoista ehkä saattavatkin muistaa, että aiemmin olen hevosista ja tallirutiineista päivitellyt. Noh, koska viimeisimmästä päivityksestä on erittäin pitkä aika, päätin aloittaa koko blogin uudestaan, uusilla aiheilla. Blogi tulee siis jatkossa kertomaan edelleen hevosista, mutta hevosten lisäksi myös opiskelusta.


Olen saanut opiskelupaikan Hyriasta syksyllä 2019 ja nyt opiskelen ajoneuvoasentajaksi. Hevosten lisäksi aion siis kertoa opiskeluistani ja vapaa-ajasta ajoneuvojen parissa! Pääasiassa korjaan ja huollan autoja, sillä opiskeluni painottuvat autoihin, mutta myös mopoja on tullut korjattua. Mahdollisuuksien mukaan kaikki muutkin ajoneuvot, kuten traktorit, mönkijät ja toivottavasti tulevaisuudessa myös lentokoneet. Tavoitteenani on siis tulevaisuudessa ammattikoulun jälkeen pyrkiä ammattikorkeakouluun ja painottaa taitoni lentokoneisiin.


Eiköhän jätetä nämä turhat löpinät ja höpinät, ei näitä kukaan kuitenkaan jaksa lukea. Palaillaan siis seuraavassa postauksessa, ensimmäisen oikean aiheen parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti