maanantai 30. maaliskuuta 2020

#4. Perinteinen tallipäivä

Ainoo piristys tähän poikkeusaikaan. Tallipäivät ja poni! Ponin kanssa touhuilu aina piristää, kun ärsyttää tai väsyttää. Ponin kanssa unohtuu kaikki murheet ja huolet. Varsinkin maastossa! Aattelimpa nyt kirjotella vähän perjantain tallipäivästä, kun oli tosi huippu päivä!


Kun pääsin tallille, laitoin ensimmäisenä ponille ruoat ja veden. Sitten hain ponin tavarat käytävälle ja sitten vasta ponin tarhasta talliin. Poni vaikutti tarhassa jo tosi väsyneeltä. Päätin silti yrittää lähtee maastoilemaan, josko poni piristyis maastossa. Harjasin ponin, laitoin varusteet ittelleni ja ponille ja lähin maastoon! Parasta ajanvietettä, laukata täysiä maastossa kaksin ponin kanssa!


Kun maastossa ensimmäisiä pätkiä ravia otettiin, poni innostui ja heräs! Ja sit mentiin kovaa. Siis ihan parasta, unohtu murheet ja etäopiskelu kerralla. Maastoreissu oli muutenkin onnistunut ja siitä jäi hyvä fiilis. Reissun jälkeen hoidin ponin, annoin leivän ja vein ponin karsinaan lepäämään. Toivottavasti pääsen pian uudestaan yhtä huippuhyvälle maastoreissulle, niin sais taas hyvän fiiliksen näitten opiskelujen ohelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti